Op 29 augustus en 5 september bezochten gemeenteraadsleden van de aangesloten gemeenten de site van DDS-Verko.

We grepen het moment aan om hun mening te vragen over de vernieuwde ambities van DDS. Veel van de suggesties die werden gedaan door de gemeenteraadsleden, sluiten aan bij de nieuwe visie van DDS. Er was ook veel interesse in de verdere uitwerking en de concrete implementatie van het plan.

De presentatie die werd gebruikt bij de toelichting vind je hier. We horen ook graag jouw mening via het contactformulier.

Na de bespreking over de toekomst van DDS volgde een toelichting over het beleidsplan voor de komende zes jaar van Verko. Vervolgens mochten de gemeenteraadsleden de werking van Verko in de praktijk aanschouwen. Ze kregen een rondleiding door de composteerinstallaties en de overslaghallen. Hun bezoek werd afgesloten met een gezellige drink.